BMX riteņbraucējam Treimanim trešā vieta Pasaules kausa etapā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervijs Rītiņš

Latvijas BMX riteņbraucējs Edžus Treimanis sestdien Beļģijā izcīnīja trešo vietu Pasaules kausa superkrosā trešajā posmā.

Sacensībās piedalījās trīs latvieši, kuri visi tika līdz astotdaļfinālam. Šo kārtu neizdevās pārvarēt Rihardam Veidem, pusfinālā apstājās Kristens Krīgers, bet Treimanis iekļuva arī finālā, kurā piekāpās vienīgi amerikānim Konoram Fīldsam un Deivam van der Burgam no Nīderlandes.

Noslēgumā Krīgers ieņēma 12.vietu, bet Veide samierinājās ar 37.pozīciju.

Kopvērtējumā pēc trim posmiem līderis ar 340 punktiem ir Fīldss, Treimanis ar 180 punktiem atrodas astotajā pozīcijā, bet Krīgeram 107 punkti dod 19.vietu.

Svētdien sportisti aizvadīs arī ceturto etapu.

LETA jau vēstīja, ka pirmie divi etapi notika pirms nedēļas Nīderlandē, kad pirmajā posmā Treimanis apstājās pusfinālā, bet otrajā neviens no latviešiem netika tālāk par ceturtdaļfinālu.

Savukārt dāmu konkurencē sestdien Vineta Pētersone apstājās ceturtdaļfinālā, bet Vanesa Buldinska palika soļa attālumā no astotdaļfināla pārvarēšanas. Noslēgumā viņām bija attiecīgi 20. un 25.vieta, kamēr posmā triumfēja olimpiskā čempione Mariana Pahona no Kolumbijas.

Kopvērtējumā pēc trim posmiem līdere ar 380 punktiem ir šoreiz sesto vietu ieņēmusī Nīderlandes sportiste Laura Smuldersa, kamēr Pētersone ar 115 punktiem ir 20.pozīcijā, bet Buldinska ar 65 punktiem atrodama 33.vietā.

Pēc šīs nedēļas nogales sezonas pēdējie divi Pasaules kausa etapi septembra vidū notiks Argentīnas pilsētā Santjago del Estero.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu