Sagans finiša spurtā izrauj uzvaru «Tour de France» trešajā posmā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

«BORA-hansgrohe» komandas slovāku riteņbraucējs Peters Sagans pirmdien triumfēja prestižā daudzdienu velobrauciena «Tour de France» trešajā posmā.

Finišā par uzvaru Sagans cīnījās ar «Sunweb» riteņbraucēju Maiklu Metjūsu un «Quick-Step Floors» pārstāvi Denjelu Mārtinu, slovākam apliecinot savu sprintera statusu un pirmajam šķērsojot finiša līniju.

Šī trijotne un Riodežaneiro olimpisko spēļu čempions grupas braucienā Gregs van Avermēts (BMC) 212,5 kilometrus garās distances finišu šķērsoja pēc trasē pavadītām piecām stundām septiņām minūtēm un 19 sekundēm, bet vēl divas sekundes vēlāk finišēja lielā grupa, kurā bija arī «Sky» pārstāvošie kopvērtējuma līderis Geraints Tomass un iepriekšējo divu sezonu čempions Kristofers Frūms.

Sagans karjeras laikā uzvarējis astoņos «Tour de France» posmos.

Kopvērtējumā līderpozīcijā atrodas Tomass, kurš par 12 sekundēm apsteidz Frūmu un Metjūsu.

Prestižās «Tour de France» sacīkstes notiek 104.reizi, bet šogad tās noslēgsies 23.jūlijā Parīzē. Iepriekšējās divās tūrēs triumfēja Frūms, kurš ir trīskārtējs šo sacensību čempions, jo uzvarēja arī 2013.gadā.

Latvija šogad šajā velobraucienā nav pārstāvēta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu