«Tour de France» riteņbraucējs publicē šokējošu bildi ar savām nogurušajām kājām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

«Tour de France» daudzdienu velobrauciens vēsturiski ir vienas no fiziski smagākajām sacensībām pasaules sportā. Riteņbraucēji sacenšas jau kopš 1.jūlija un šobrīd ir veikuši 16 no kopumā 21 posma. Lai sasniegtu finišu, dalībniekiem jāveic 3540 kilometri. Viens no sacensību dalībniekiem, Polijas riteņbraucējs Pavels Poļjanskis, savā «Instagram» profilā publicējis iespaidīgu bildi, kurā redzamas viņa nogurušās kājas.

Poļjanskis un citi dalībnieki kopumā šā gada «Tour de France» velobraucienā 68 stundas pavadījuši, minot pedāļus. Polijas riteņbraucējs prestižo sacensību kopvērtējumā patlaban ieņem 75.vietu, un līdz finišam sportistiem atlikuši pieci posmi.

Polijas riteņbraucējs sociālo tīklu vidē dalījies ar iespaidīgu bildi, kurā labi redzams, cik nogurušas ir riteņbraucēja kājas. «Pēc 16 posmiem, es domāju, manas kājas izskatās nedaudz nogurušas,» pie bildes pierakstījis Poļjanskis.

After sixteen stages I think my legs look little tired ? #tourdefrance

A post shared by Paweł Poljański (@p.poljanski) on

Piecus posmus pirms finiša «Tour de France» kopvērtējuma līderis ir brits Kristofers Frūms, kurš velobraucienā uzvarēja iepriekšējos divos gados un arī 2013.gadā kļuva par čempionu.

Arī Frūma nogurušo kāju bilde pirms pāris gadiem tika publicēta sociālajos tīklos, taču tā nebija tapusi grūtā «Tour de France» velobrauciena laikā.

«Tour de France» sacīkstes šogad notiek 104. reizi un turpināsies līdz 23.jūlijam, kad paredzēts finišs Parīzē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu