Rubļevskai uzvara pasaules čempionātā militārpersonām (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas sportiste Jeļena Rubļevska svētdien izcīnīja pirmo vietu sieviešu sacensībās pasaules čempionātā modernajā pieccīņā militārpersonām, kas risinājās Čehijas galvaspilsētā Prāgā.

Latvijas sportiste uzrādīja otro labāko rezultātu paukošanā, kā arī šaušanas un skriešanas apvienotajā disciplīnā. Peldēšanā Rubļevska sasniedza 11.labāko rezultātu, bet jāšanā viņa uzrādīja ceturto rezultātu.

Summā Rubļevska nopelnīja 5300 punktus, un par 16 punktiem apsteidza otro vietu ieņēmušo brazīlieti Jani Markešu. Savukārt trešo vietu izcīnīja Čehijas pārstāve Lūsija Grolihova, kura tika pie 5256 punktiem.

Komandu vērtējumā Latvijas vīriešu izlase sestdien ieņēma piekto vietu.

Tikmēr individuālajās sacensībās kungiem vislabāk veicās Sandrim Šikam, kurš izcīnīja 20.vietu. Deniss Čerkovskis ierindojās 21.vietā, bet trešais Latvijas pārstāvis šajās sacensībās Staņislavs Judkins ierindojās 29. vietā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu