Latvijas vingrotāji kvalificējas Pasaules kausa posma finālsacensībām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vingrotāji Dmitrijs Trefilovs, Vitālijs Kardašovs un Valērija Grišāne piektdien kvalificējās Ļubļanā notiekošā Pasaules Izaicinājuma kausa trešā posma finālsacensībām atsevišķās disciplīnās.

Augstāko rezultātu kvalifikācijā sasniedza Grišāne, kura atbalsta lēcienā ar 13,525 punktiem sasniedza ceturto vietu starp 11 dalībniecēm.

Tikmēr vīru konkurencē Trefilovs ar 14,400 punktiem izcīnīja sesto vietu vingrojumos uz zirga, bet Kardašovs ar 13,975 punktiem uzrādīja astoto vietu atbalsta lēciena sacensībās, finālam kvalificējoties kā pēdējais.

Tāpat Kardašovs piedalījās arī brīvajās kustībās, bet ar 14,250 punktiem uzrādīja vien desmito vietu un pirms finālsacensībām ir otrais rezervists.

Fināli vīriešiem un sievietēm atsevišķās disciplīnās gaidāmi sestdien un svētdien.

Šogad līdz decembrim gaidāmi septiņi Pasaules Izaicinājuma kausa posmi, no kuriem nākamais jau pēc nedēļas notiks Horvātijas pilsētā Osijekā, un četras Pasaules kausa sacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu