Urtāns: Es kā amatieris ar savu startu esmu apmierināts (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas lodes grūdējs Māris Urtāns par spīti otrdien ieņemtajai pēdējai vietai Šveices pilsētā Cīrihē notiekošajā Eiropas čempionātā vieglatlētikā ir apmierināts ar savu startu.

Urtāns otrdien priekšsacīkstēs vienīgajā ieskaitītajā mēģinājumā lodi aizgrūda 18,35 metrus tālu, neiekļūstot pamatsacensībās, kurās vēlāk par divkārtēju Eiropas čempionu kļuva vācietis Davids Štorls.

«Es kā amatieris ar savu startu esmu apmierināts. Nevienam tas nav noslēpums, ka treniņu procesu pakārtoju darbam. Līdz ar to uzskatu, ka esmu startējis labi,» Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS) citē Urtānu. «Šis arī bija mans sezonas mērķis - dalība Eiropas čempionātā. Tehniskais izpildījums vēl klibo. Tas nav stabils. Tagad varēsim kopā ar treneri vairāk piestrādāt pie ātruma īpašībām un eksplozivitātes. Turklāt, ņemot vēra manu nesen iegūto traumu un smadzeņu satricinājumu, viss izdevās. Domāju, ka nākamgad Eiropas čempionātā telpās uzrādīšu vēl labāku rezultātu.»

Kā zināms, Urtānam šī sezona nav pārāk izdevusies veselības problēmu dēļ. Viņš ir viens no Latvijas sportistiem, kurš Eiropas čempionātos ticis pie medaļām, jo 2010.gadā bija trešais, titulu gan ieguva vien pēc konkurenta diskvalifikācijas dopinga dēļ.

Eiropas čempionāts vieglatlētikā norisināsies līdz svētdienai.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu