Palameika: Eiropas čempionātā izliku sevi visu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

«Esmu nedaudz nogurusi un gribas atpūsties. Eiropas čempionāts bija galvenās sacensības un šobrīd ir sajūta, ka es jau atpūšos un sacensībās piedalos ar prieku,» LTV raidījumā «Rīta Panorāma» teica šā brīža Latvijas labākā šķēpmetēja Madara Palameika.

Viņa pievērš uzmanību savam ārējam izskatam un daudz komplimentus saņēmusi par matu lentu, kas bija Latvijas karoga krāsās, to izmantojot Eiropas čempionātā, kurā izcīnīja augsto ceturto vietu.

«Šķiet, cilvēki, kas man ir apkārt, vairāk jūt līdzi par ceturto vietu, nekā es pati. Iepriekš nekad augstāk par ceturto vietu es augstāk nebiju bijusi, tāpēc es ļoti priecājos. To es uztveru kā veiksmi. Es izdarīju maksimum tajā brīdī un neko nepārdzīvoju, jo tiešām izliku sevi visu. Tie man bija svētki, bet, protams, mazliet ir žēl. Trenerim droši vien ir nepatīkamāk, nekā man pašai,» pastāstīja Palameika.

Šķēpmešanā sievietēm ir liela konkurence un tieši Eiropā, jo pasaules vadošās šķēpmetējas nāk no Vecā kontinenta.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu