Getlins kļūst par piekto ātrāko sprinteri 200 metru distancē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Džastins Getlins svētdien Jūdžinā uzvarēja ASV čempionātā vieglatlētikā 200 metru sprintā, kļūstot par piekto ātrāko skrējēju šajā distancē.

Getlins finišēja ar rezultātu 19,57 sekundes, kas šosezon ir labākais rezultāts pasaulē. ASV sprinteris kļuva piekto ātrāko skrējēju pasaulē, jo 200 metrus ātrāk ir skrējuši jamaikietis Johans Bleiks, amerikāņi Maikls Džonsons un Valters Diks, un pasaules rekorda - 19,19 sekundes - īpašnieks jamaikietis Useins Bolts.

33 gadus vecais Getlins laika posmā no 2006. līdz 2010.gadam izcieta diskvalifikāciju par dopinga lietošanu. Viņš šogad uzrādījis labāko rezultātu arī 100 metru sprintā - 9,74 sekundes.

Ķīnas pilsētā Pekinā no 22. līdz 30.augustam risināsies pasaules čempionāts vieglatlētikā. Getlins cer kļūt par pasaules čempionu 100 metru sprintā, taču sola atdot visus spēkus arī 200 metru distancē.

«Daudzi cenšās sportiskās formas virsotni sasniegt pasaules čempionāta laikā, es vēlos to saglabāt,» pēc sacensībām ASV čempionātā sacīja Getlins.

Pēc četru gadu ilgās diskvalifikācijas izciešanas Getlins ir izcīnījis bronzu 100 metru sprintā 2012.gada Londonas olimpiskajās spēlēs un sudrabu 2013.gada pasaules čempionātā Maskavā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu