Jamaikiete Viljamsa triumfē pasaules čempionāta 100 metru barjersprintā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jamaikas sportiste Daniele Viljamsa ar jaunu personisko rekordu piektdien kļuva par pasaules vieglatlētikas čempioni 100 metru barjerskrējienā.

Sportiste finišēja pēc 12,57 sekundēm un par 0,02 sekundēm apsteidza vācieti Sindiju Rolederi, kura arī uzrādīja savas līdzšinējās karjeras labāko rezultātu.

Tikmēr trešo vietu ar 12,66 sekundēm un jauno nacionālo rekordu izcīnīja baltkrieviete Alīna Talaja.

Ja pirms sacensībām tika uzskatīts, ka visu goda pjedestālu varētu aizņemt ASV sportistes, viņas vispār palika ārpus medaļnieku vidus, turklāt divas titulētas sportistes nemaz nepārvarēja pusfinālu - 2008.gada Pekinas olimpisko spēļu čempione un Londonas olimpiādes sudraba medaļniece Douna Hārpere-Nelsone piedzīvoja smagu kritienu, bet brīdi vēlāk Kendra Harisone tika diskvalificēta par pāragru startu.

Finālu sasniedza 2013.gada pasaules čempione Brianna Rolinsa, tomēr viņa izšķirošajā skrējienā palika ceturtā, Talajai piekāpjoties vien par sekundes simtdaļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu