Palameika izcīna trešo vietu Dimanta līgas kopvērtējumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FRANCK FIFE / AFP

Latvijas šķēpmetēja Madara Palameika ceturtdien izcīnīja augsto trešo vietu šīs sezonas Dimanta līgas sacensību kopvērtējumā.

Ceturtdien notikušajā Dimanta līgas priekšpēdējā posmā Cīrihē, kas bija pēdējais etaps, kurā norisinājās šķēpmešana sievietēm, Palameika izcīnīja ceturto vietu, labākajā mēģinājumā rīku raidot 62,22 metrus tālu.

Līdz ar to Latvijas rekordistei izdevās nosargāt trešo vietu sezonas kopvērtējumā.

Palameika savā pirmajā metienā šķēpu raidīja 61,86 metrus tālu, bet otrajā sasniedza savu labāko rezultātu - 62,22 metri. Trešajā metienā viņa nespēja sasniegt 60 metru atzīmi, taču ceturtajā latvietes raidījums bija 60,72 metrus tāls. Šo Dimanta līgas sezonu Palameika savukārt noslēdza ar 57,86 metrus tālu metienu.

Tikmēr par šī posma uzvarētāju kļuva čehiete Barbora Špotākova, kura labākajā raidījumā šķēpu raidīja 64,31 metru tālu. Čehijas sportiste uzvarēja arī sezonas kopvērtējuma ieskaitē, tiekot pie 19 punktiem. Tikmēr otrā ar septiņiem punktiem bija Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) sportiste Sanete Viljena, bet Palameika iekrāja par diviem punktiem mazāk.

Dimanta līgas sezona ar sacensībām Briselē noslēgsies 11.septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu