Bolts pēc Rio lems par karjeras noslēgšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pasaules sprinta zvaigzne jamaikietis Useins Bolts jaunnedēļ sāks treniņus gatavojoties 2016. gada galvenajiem startiem - Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, pēc kurām pieņems lēmumu par savu karjeras turpināšanu, vēsta «The Guardian».

«Mērķis ir aizstāvēt savus trīs olimpiskos titulus,» sporta ekipējuma kompānijas «Puma» pasākumā Mehiko norādīja pasaules ātrākais cilvēks. «Nākamajā nedēļā sākšu treniņus, koncentrēšos Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm.»

Boltam pieder pasaules rekords 100 un 200 metru distancēs. Pirmo no tām viņš veicis 9,58 sekundēs, savukārt divreiz garāko 19,19 sekundēs.

«Pēc olimpiskajām spēlēm ar treneri diskutēsim par iespējamu karjeras beigšanu. Pieņemsim lēmumu, vai turpināt karjeru vēl vienu gadu,» norādīja Bolts.

«Ja uzvarēšu olimpiskajās spēlēs, tad pelnīti mani varēs saukt par leģendu,» teica 29 gadus vecais Jamaikas sportists. «Ir cilvēki, kas mani sauc par leģendu jau tagad. Tomēr gribu paveikt to vēl vienu reizi.»

Savas karjeras laikā Bolts 11 reizes kļuvis par pasaules čempionu un ieguvis sešas olimpiskās zelta godalgas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu