Laikraksts: Krievijas vieglatlētiem nebūs ļauts startēt Rio 2016

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Krievijas vieglatlētiem nebūs ļauts startēt Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, pirmdien vēsta britu laikraksts «The Times».

Laikraksta rīcībā ir informācija, ka par dopinga pārkāpumiem piešķirtais aizliegums Krievijas vieglatlētiem piedalīties starptautiskajās sacensībās paliks spēkā. Tas nozīmē, ka šīs valsts sportisti arī olimpiskajās spēlēs nevarēs piedalīties.

17. jūnijā notiks Starptautiskās vieglatlētikas federācijas (IAAF) sanāksme, kurā runās arī par iespējamu aizlieguma atcelšanu. Taču «The Times» atsaucas uz sarunu ar trim IAAF pārstāvjiem, kuriem arī jāpiedalās šajā sanāksmē: visi trīs apgalvojuši, ka aizliegums paliks spēkā.

Pagājušā gada 13. novembrī Krievijas vieglatlēti tika atstādināti no dalības starptautiskās sacensībās. Tas notika pēc Pasaules antidopinga aģentūras (WADA) neatkarīgas komisijas ziņojuma. Lēmums joprojām nav atcelts.

Olimpiskās spēles Riodežaneiro risināsies no 5. līdz 21. augustam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu