Britu šķēpmetējai zudīs vēlēšanās startēt Rio, ja tur būs Krievijas vieglatlēti

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Lielbritānijas rekordiste šķēpa mešanā Goldija Sejersa uzskata, ka Krievijas vieglatlētus nevajadzētu pielaist startam Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, jo tad viņai pašai zudīs vēlēšanās tajās piedalīties, sportiste paudusi intervijā BBC.

Krievijas vieglatlēti šobrīd ir atstādināti no starptautiskajām sacensībām pēc apsūdzībām valsts atbalstītā dopinga izmantošanā. Pēc atkārtotiem 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs ņemto analīžu testiem tie bijuši pozitīvi 14 sportistiem.

«Domāju, ka Krievijas diskvalifikācijai jāpaliek spēkā. Es pat teiktu, ka tad, ja diskvalifikāciju atcels, man nebūs vēlēšanās piedalīties olimpiskajās spēlēs. Bet, ja diskvalifikāciju atcels un es nepiedalīšos, tad būšu apmānījusi pati sevi, neizmantojot iespēju piedalīties olimpiskajās spēlēs,» sacīja Seiersa.

Viņa ieņēma ceturto vietu Pekinas olimpiskajās spēlēs, kurās sudraba medaļu ieguva Marija Abakumova, kura ir viena no tiem, kam bija pozitīvs atkārtotais tests.

Līdz pat 31 sportistam varētu tikt liegts starts Rio pēc 454 Pekinas spēlēs ņemtu paraugu atkārtotiem testiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu