Ikaunieces-Admidiņas treneris Austrups: Beidzu tēlot treneri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nupat Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs ceturto vietu ieguvusī Latvijas septiņcīņas sportiste Laura Ikauniece-Admidiņa, visticamākais, pārtraukusi sadarbību ar savu treneri Andi Austrupu.

Neskatoties uz daudzām veselības problēmām, Ikauniece-Admidiņa olimpiskajās spēlēs vien par pieciem punktiem atpalika no Latvijas rekorda un līdz pat sacensību izskaņai pretendēja uz godalgotām vietām.

Tikmēr jau iepriekš bija neoficiāla informācija par iespējamām nesaskaņām Ikaunieces-Admidiņas un viņas trenera Austrupa savstarpējās attiecībās, bet pirmdien speciālists savā sociālā tīkla «Facebook» profilā ierakstījis, ka ir pienācis laiks iet savu ceļu.

«Sports ir nežēlīgs, visu labu! Beidzu tēlot treneri, man ir svarīgākas lietas, ko dzīvē darīt! Ir ļoti sāpīgi, bet jāiet savs ceļš!» raksta Austrups.

Savukārt pati Ikauniece-Admidiņa intervijā aģentūrai LETA vēl nebija tik tieša un sacīja, ka ar treneri būs pārrunas un viņi kopā izlemšot, ko darīt un kas jāuzlabo.

«Jāņem palīgā vēl vairāki speciālisti atsevišķās disciplīnās. Ļoti ceru, ka izdosies pakonsultēties tāllēkšanā ar Inetu Radeviču, augstlēkšanā mums palīdz lietuviete Airine Palšīte, lodē ir Guntars Gailītis un Māris Urtāns, šķēpā Gints Palameiks un Jānis Lūsis, bet mans treneris ļoti labi man iemāca barjeras, 200 metrus, 800 metrus. Jāuzklausa palīdzība arī no citiem cilvēkiem, bet trenerim ir ļoti grūti pieņemt, ka arī kāds cits var palīdzēt, nevis viņš vienīgais,» izteicās Ikauniece-Admidiņa.

Ikauniece-Admidiņa piedalījās arī 2012.gada Londonas olimpiskajās spēlēs, kad ar atkārtotu Latvijas rekordu viņa izcīnīja devīto vietu. Pēdējā pusotra gada laikā sportiste valsts rekordu labojusi četras reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu