Ričardsa-Rosa veikusi abortu pirms 2008.gada olimpiskajām spēlēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta/Reuters

ASV titulētā vieglatlēte Sanja Ričardsa-Rosa savā grāmatā atzinusi, ka viņa neilgi pirms 2008.gada Pekinas olimpiskajām veikusi abortu, vēsta portāls «E! News».

Piecu olimpisko medaļu īpašniece tolaik bija saderinājusies ar Nacionālās Futbola līgas (NFL) čempionu Āronu Rosu. Pāris joprojām ir kopā, turklāt precējušies kopš 2010.gada, taču toreiz Ričardsas-Rosas grūtniecība bija neplānota un aborts gandrīz sagrāva abu attiecības.

«Tobrīd aborts šķita vienīgā opcija. Biju savas karjeras labākajā posmā,» atceras Ričardsa-Rosa, kura abortu veica dienu pirms došanās uz Pekinas olimpiskajām spēlēm.

Sportiste atzīst, ka viņa joprojām pārdzīvo notikušo. «Pieņēmu lēmumu, kas mani sagrāva,» teica 2008.gada Pekinas olimpisko spēļu bronzas medaļniece 400 metru sprintā, kā arī čempione 4x400 metru stafetē.

Pekinā sportistei nācās samierināties ar bronzas godalgu, jo finālskrējienā kājā iemetās krampis. Četrus gadus vēlāk Ričardsa-Rosa piepildīja sapni, kļūstot par Londonas olimpisko spēļu čempioni 400 metru sprintā.

Pārim šobrīd ir laimīga kopdzīve un plāns veidot ģimeni. «Esam sajūsmā un vēlamies veidot ģimeni. Nespējam vien sagaidīt šo piedzīvojumu,» atklāja sportiste.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu