Saulgriezis un Pastare kļūst par Latvijas čempioniem soļošanā 20 kilometru distancē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par Latvijas čempioniem soļošanā 20 kilometru distancē piektdien kļuva Raivo Saulgriezis un olimpiete Agnese Pastare, vēsta Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS).

Latvijas čempionāts notika Alītas pilsētā Lietuvā, tradicionāla starptautiskā soļošanas festivāla ietvaros, tomēr cīņā par tituliem nebija liela konkurence. Vīriem Saulgriezis kopējā konkurencē ieguva sesto vietu, finišējot pēc stundas, 30 minūtēm un 22 sekundēm.

Pie Latvijas čempionāta sudraba tika Edgars Gjačs, kurš atpalika 14 sekundes, bet trešais bija Ruslans Smolinskis. Savukārt ceturtais Latvijas čempionāta dalībnieks Aigars Salenieks izstājās.

Tikmēr dāmu konkurencē bija tikai divas Latvijas čempionāta dalībnieces - titulētā Pastare finišēja pēc stundas, 48 minūtēm un 21 sekundes, bet nepilnas 16 minūtes vēlāk finišu sasniedza Anita Čuhnova.

Pastarei tagad kopumā Latvijas meistarsacīkstēs ir jau 25 zelta medaļas.

Aprīlī, kad Ogrē tika noskaidroti Latvijas čempioni 10 000 metru distancē, arī uzvarēja Saulgriezis un Pastare, toreiz pirmajam no viņiem tiekot pie pirmā titula karjerā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu