Feters ar pirmo metienu uzvar pasaules čempionāta šķēpmešanas sacensībās

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Sezonas līderis Johanness Feters no Vācijas sestdien ar pirmajā metienā sasniegto rezultātu triumfēja pasaules vieglatlētikas čempionāta šķēpmešanas sacensībās, tomēr viņam sīvu konkurenci sastādīja vēl vairāki sportisti.

Feters pirmajā mēģinājumā šķēpu meta 89,89 metrus tālu, kas ir viņa trešais tālākais raidījums šosezon. Nākamais metiens uzreiz bija 89,78 metru attālumā, tomēr pirmā mēģinājuma rezultātu tā arī uzlabot neizdevās.

Pārējās divas vietas uz goda pjedestāla aizņēma čehu sportisti - Jakubs Vadlejhs ar 89,73 metriem, no čempiona atpaliekot vien par 16 centimetriem, kā arī 88,32 metrus aizmetušais Petrs Fridrihs.

Tikai ceturtais ar 88,26 metriem palika Fetera tautietis Tomass Rēlers, kurš šosezon 90 metrus pārsniedzis trīs reizes, bet uzreiz aiz viņa ar 86,94 metriem sekoja 2007.gada pasaules čempions Tero Pitkemeki.

Šķēpmešanas kvalifikācijā piedalījās arī latvietis Rolands Štrobinders, tomēr viņš ar 79,68 metriem palika 19.pozīcijā un starp fināla dalībniekiem neiekļuva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu