Inguna Minusa atvērusi Volejbola skolu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fivb.org

2009. gada Eiropas čempione pludmales volejbolā Inguna Minusa atvērusi savu Volejbola skolu, TVNET informē skolas preses dienests.

Minusas Volejbola skola (MVS) ir izveidota, lai dotu iespēju ikvienam bērnam un jaunietim nodarboties ar klasisko vai pludmales volejbolu un lai veicinātu fiziski aktīvu dzīvesveidu bērnu un jauniešu vidū, attīstot veselu, sociāli atbildīgu, patstāvīgi domājošu un mērķtiecīgu personību.

Volejbola skolas treneri ir jauni, atvērti, profesionāli, un viņu galvenais mērķis ir nodot saviem audzēkņiem uzkrātās zināšanas un pieredzi, lai bērnos viestu ticību un pārliecību par savām spējām un attīstītu viņu talantu.

Skola paredzēta gan profesionālu sportistu sagatavošanai, gan bērniem un jauniešiem, kuri vēlas apgūt volejbola spēles pamatus un uzlabot vispārējo fizisko sagatavotību.

15. septembrī plkst. 20.00 MVS aicina bērnus, jauniešus un viņu vecākus iepazīties ar Volejbola skolas darbību, kā arī uzzināt par iespējām apmeklēt volejbola treniņus (tikšanās vieta Olimpiskais sporta centrs, Grostonas ielā 6b).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu