Sorokins/Buivids sasniedz PK posma pamatturnīru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Latvijas pludmales volejbola duets Ruslans Sorokins un Edvarts Buivids otrdien Fudžou pilsētā Ķīnā iekļuva Pasaules kausa (PK) izcīņas pamatturnīrā.

Latvijas pārstāvji kvalifikācijas sacensībās bija izlikti ar 15. numuru. Pirmās kārtas mačā viņi ar 2:1 (19:21, 21:13, 15:13) apspēlēja vāciešus Armīnu Dolingeru un Klemensu Vikleru.

Izšķirīgajā, otrās kārtas spēlē par iekļūšanu pamatsacensībās Sorokins/Buivids ar 2:0 (21:19, 21:18) pieveica austriešus Tobiasu Vinteru un Lorensu Petutšnigu, kuriem bija augstais otrais numurs.

Šī cīņa ritēja 40 minūtes.

Vietu pamatturnīrā jau iepriekš bija nodrošinājuši pagājušās sezonas ranga līderi Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kā arī Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs.

Fudžou ir «Open» raudzes turnīrs, kas risinās no 22. līdz 27. aprīlim. Kopumā šosezon paredzēti deviņi «Open» un tikpat «Grand Slam» turnīri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu