Abi Latvijas dueti Longbīčā iekļūst izslēgšanas spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Latvijas pludmales volejbola dueti Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš/Aleksandrs Solovejs iekļuvuši Longbīčā, ASV, notiekošajā «Grand Slam» sērijas posma izslēgšanas spēļu turnīrā.

E apakšgrupas otrās kārtas mačā ar piekto numuru izliktais Latvijas duets ar 2-0 (21:16, 21:13) neatstāja cerības uz panākumu austrāliešiem Izākam Kapam un Kristoferam Makhjū, kuriem ticis 21. numurs.

Vēlāk viņi ar rezultātu 1-2 (21:18, 16:21, 12:15) 54 minūšu laikā piekāpās sacensību 12. pārim amerikāņiem Džeikobam Gibam un Keisijam Patersonam, grupu turnīru noslēdzot turnīra tabulas otrajā vietā.

Tikmēr neveiksmi otrajā D grupas mačā piedzīvoja Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs, kuri izlikti ar 29. numuru. Viņi ar 1-2 (13:21, 21:18, 8:15) sīvā cīņā piekāpās poļiem Mihalam Kadziolam un Jakubam Šalankevičam, kuriem ticis 13. numurs.

Savukārt trešajā spēlē Latvijas pārstāvji ar 2-1 (21:14, 20:22, 15:12) 52 minūtēs uzvarēja šveiciešus Filipu Gabatūleru un Mirko Gersonu, kuriem ticis 20. numurs.

Arī Pļaviņš/Solovejs grupā ieņēma otro vietu.

Pirmo vietu grupā izcīnīja Eiropas čempioni Paolo Nikola un Daniele Lupo no Itālijas, kuri izlikti ar ceturto numuru.

Pēc grupu turnīra katras apakšgrupas spēcīgākais duets automātiski iekļūs izslēgšanas turnīra otrajā kārtā, bet no pirmās kārtas tajā startēs grupu otro un trešo vietu ieguvēji.

Samoilovs/Šmēdiņš iepriekšējā «Grand Slam» posmā Nīderlandē pēc divu posmu pārtraukuma tika līdz ceturtdaļfinālam, bet Pļaviņš/Solovejs pēc divu sacīkšu pārtraukuma piedalās posma pamatsacensībās, jo šoreiz viņi izvairījās no piedalīšanās kvalifikācijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu