Samoilovs un Šmēdiņš PK posmu noslēdz piektajā vietā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš piektdien ASV notiekošo Longbīčas «Grand Slam» sērijas posmu noslēdza dalītā piektajā vietā.

Ar piekto numuru izliktie FIVB pasaules ranga līderi piektdien aizvadīja trīs izslēgšanas turnīra spēles. Pirmajā kārtā viņi ar 2-0 (21:13, 21:14) apspēlēja ar 31.numuru izliktos mājiniekus Keisiju Dženingu un Džeimsu Eiveriju Drostu, kuri šosezon Pasaules kausa apritē vēl nebija startējuši, turpinājumā ar 2-0 (21:9, 21:19) pārspēja Elisonu Čeruti un Brunu Šmitu no Brazīlijas, kuriem ticis trešais numurs, bet ceturtdaļfinālā ar 1-2 (18:21, 21:15, 13:15) piekāpās ar 25.numuru izliktajiem amerikāņiem Todam Rodžersam un Tiodoram Bruneram.

Otrs Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs posmu noslēdza dalītā devītajā vietā. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā viņi ar rezultātu 2-0 (21:12, 21:14) apspēlēja kanādiešus Džošu Binstoku un Semu Šekteru, kuri bija izlikti ar 32.numuru, bet turnīra astotdaļfinālā ar 29.numuru izliktais duets ar rezultātu 0-2 (18:21,11:21) piekāpās sacensību otrajam numuram poļiem Gžegožam Fijalekam un Mariušam Prudelam.

Šis kļuvis par Pļavina/Soloveja sekmīgāko rezultātu «Grand Slam» posmos viņu kopējā karjerā.

Pirms tam apakšgrupu turnīrā Samoilovs un Šmēdiņš izcīnīja divus panākumus trijos mačos, ieņemot otro vietu E apakšgrupā, bet Pļaviņš/Solovejs tika pie vienas uzvaras, bet tas neliedza ieņemt otro vietu D apakšgrupā.

Samoilovs/Šmēdiņš iepriekšējā «Grand Slam» posmā Nīderlandē pēc divu posmu pārtraukuma tika līdz ceturtdaļfinālam, bet Pļaviņš/Solovejs pēc divu sacīkšu pārtraukuma piedalījās posma pamatsacensībās, jo šoreiz viņi izvairījās no starta kvalifikācijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu