Pludmales volejboliste Graudiņa: Par bronzu īsti nebijām domājušas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Linda Elizabete Gramberga šomēnes Meksikā notikušajā pasaules čempionātā U-17 vecuma grupā cerēja uz labu sniegumu, tomēr ar iegūtajām bronzas medaļām nebija rēķinājušās, pauda Graudiņa.

Kopumā astoņās turnīra spēlēs latvietes izcīnīja septiņas uzvaras, vienīgo neveiksmi piedzīvojot pusfinālā. Turnīrā Graudiņa/Gramberga bija izliktas ar 12.numuru.

«Bija ļoti liels karstums, tāpēc priekšrocības bija komandām, kas bija fiziski stiprākas. Arī vietējie Akapulko iedzīvotāji bija ļoti ieinteresēti turnīrā un bija ļoti aktīvi tribīnēs, atbalstot savas meksikāņu komandas un vēlāk arī citu valstu pārstāves,» atmiņās no turnīra dalījās Graudiņa. «Mēs ar Lindu šo sasniegumu vērtējam ļoti augstu, jo, lai arī Eiropas kvalifikācijas sacensībās palikām septītajā vietā, ticējām, ka esam pietiekami stipras, lai tiktu sešiniekā. Tomēr tik augstu, kā par trešo vietu, mēs īsti nebijām domājušas, jo zinājām, ka nāks klāt citas komandas no citiem kontinentiem.»

Turnīra pusfinālā latvietes ar 1-2 (15:21, 21:17, 12:15) piekāpās amerikānietēm Morganai Martinai un Ketrīnai Plamerei, kurām bija dots vien 29.numurs.

«Pusfinālā pietrūka pārliecības, jo izšķirošajos punktos mēs kļūdījāmies tādās situācijās, kur parasti to nebūtu darījušas. No otras puses, amerikānietes parādīja savu labāko spēli un darbojās ļoti precīzi un pārliecinoši,» uzskata Graudiņa.

«Es ar Lindu kopā spēlēju tikai šo vasaru, bet, neskatoties uz to, mēs ļoti viegli saprotamies. Man ir viegli ar viņu spēlēt,» skaidroja latviete. «Mums abām ir ļoti daudz ko uzlabot - man pie tīkla un Lindai aizsardzībā. Neskatoties uz to, laukumā vienmēr ir jādodas ar pārliecību par sevi - vienalga, uz ko esi spējīgs tajā brīdī.»

«Mūsu galvenais šīs vasaras starts ir garām, tāpēc tuvākais plāns ir turpināt tikpat cītīgi trenēties. Mans tuvākais mērķis ir labi startēt pasaules jaunatnes Olimpiādē Ķīnā kopā ar manu partneri Anastasiju Kravčenoku,» piebilda Graudiņa, kura ziemas sezonas laikā aktīvi trenējas arī vieglatlētikā.

U-17 vecuma grupai pasaules čempionāts notika pirmo reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu