Noslēdzies «Beach Box» un «Brazīlijas» pludmales volejbola skolu sadraudzības turnīrs «Labais krasts pret kreiso krastu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 23.augustā, Beach Box Elkor pludmales volejbola stadionā kuplā skaitā bija sapulcējušies «Beach Box» un «Brazīlijas» skolu dalībnieki, lai aizvadītu pirmo sadraudzības turnīru starp skolām. Lai kvalificētos turnīram, skolu dalībniekiem bija jāiztur atlases turnīri savu pārstāvēto skolu ietvaros divu līmeņu vīriešu un sieviešu grupās. «Labais krasts pret kreiso krastu» tiek aizvadīts «king of the beach» formātā, un tā dalībnieku skaits sasniedza 48 cilvēkus.

Turnīru ar svinīgu uzrunu atklāja abu skolu vadītāji Andris Krūmiņš un Austris Štāls, vēlot visiem draudzīgu cīņas sparu un cerot, ka šī turnīru sērija kļūs par veiksmīgu ilgtermiņa sadarbību, kas tikai veicinās pludmales volejbola attīstību, ļaujot regulāriem skolu turnīriem uzturēt veselīgu sāncensību un azartu starp to dalībniekiem.

Turnīra gaitā katras skolas pārstāvji krāja punktus kopējā skolu reitingā. Par katra seta uzvaru tika piešķirti 2 punkti, savukārt par zaudējumu - 1 punkts dalībnieka pārstāvētās skolas labā. Pirmajā turnīrā kopvērtējuma uzvarētāji bija «Beach Box» skolas pārstāvji, sakrājot savai skolai 218 punktus. «Brazīlijas» skolas kontā 205 punkti.

Individuāli karaļa un karalienes titulus vairāk nopelnīja «Brazīlijas» skola. No 48 dalībniekiem labākie individuāli savās grupās bija:

Vīrieši amatieri – Roberts Guļāns (Brazīlija)

Vīrieši iesācēji – Juris Žagars (Brazīlija)

Sievietes amatieres – Elva Eglīte (Beach Box)

Sievietes iesācējas – Ilze Skribanovska (Brazīlija)

Starp finālā neiekļuvušajiem dalībniekiem tika izspēlēts mazais karaļa un karalienes tituls ar šādiem rezultātiem:

Vīrieši amatieri – Pauls van der Beeks (Brazīlija)

Vīrieši iesācēji – Dāvis Gražulis (Beach Box)

Sievietes amatieres – Inta Ieviņa (Brazīlija)

Sievietes iesācējas – Māra Beļauniece (Brazīlija)

Nākamais «Labais krasts pret kreiso krastu» turnīrs notiks pēc diviem mēnešiem oktobrī, pirms tam atkal abām skolām organizējot iekšējos atlases turnīrus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu