Latvijas kausu volejbolā iegūst RTU/«Robežsardze»

LETA/BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Raimonda Vildes trenētā RTU/«Robežsardze» svētdien «Daugavas» sporta namā Rīgā ar 3:0 uzvarēja «Poliurs/Ozolnieki» Latvijas kausa izcīņas finālā volejbolā.

Pa setiem RTU/«Robežsardze» uzvarēja ar 25:15, 25:23 un 25:22.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 16 punktiem bija Toms Vanags, bet 12 punktus pievienoja Jānis Vāvers.

Tikmēr Ozolnieku kluba rindās pa astoņiem punktiem guva Aivis Āboliņš un Gatis Augustāns.

«Esam tikuši pie visātrāk iegūstamās trofejas, jo, lai nokļūtu līdz finālam, bija jāaizvada četras spēles, no kurām, protams, pēdējās divas - pusfināls un fināls - ir pašas svarīgākās,» Latvijas Volejbola federācija (LVF) citē RTU/«Robežsardze» komandas galveno treneri Raimondu Vildi. «Prieks, ka bijām gan labā psiholoģiskā, gan optimālā fiziskā kondīcijā. Tas bija ļoti svarīgi, ņemot vērā to, ka ar maiņas spēlētājiem mums ir pagrūti, tāpēc bija būtiski, lai tie, kas bija laukumā, iznestu uz sevi galveno slodzi.»

«Šī uzvara ir 100% spēlētāju nopelns. Finālspēle parādīja to, ka spēlētāji paliek nosvērtāki - kritiskos brīžos spējām saņemties un koncentrēties spēlei. Tieši koncentrācija mums nereti tādos momentos pietrūkst. Vēlreiz varu teikt, ka prieks par šo titulu, bet šajā sezonā vēl svarīgākās spēles ir priekšā - «Schenker» līga un Latvijas čempionāts, kur centīsimies uzlabot savu sniegumu un iet uz priekšu,» pauda Vilde.

Sestdien pusfinālā RTU/«Robežsardze» ar 3:1 uzvarēja «Biolars/Jelgava» komandu, kas Latvijas kausu bija ieguvusi divas iepriekšējās reizes, bet 2010. un 2011. gada Latvijas kausa ieguvēji «Poliurs/Ozolnieki» ar 3:0 uzvarēja «ASK/Kuldīga» volejbolistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu