Samoilovs/Šmēdiņš uzzinājuši pretiniekus pasaules čempionātā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Pēdējo divu gadu pasaules ranga līderi pludmales volejbolā Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš vasarā pasaules čempionātā (PČ) pludmales volejbolā, kas norisināsies Nīderlandē, grupu kārtā tiksies ar Čīles, Nīderlandes un Krievijas duetiem, informē Starptautiskā volejbola federācija (FIVB).

Hāgā pirmdien notikušajā izlozē Latvijas duets tika ielozēts F apakšgrupā kopā ar čīliešiem Estebanu Grimaltu/Marko Grimaltu, mājiniekiem Stīvenu van de Veldi/Mihelu van Dorstenu un Krievijas volejbolistiem Ruslanu Bikanovu/Jaroslavu Koškarevu.

Pasaules čempionāts jūlijā notiks vairākās Nīderlandes pilsētās - Hāgā, Amsterdamā, Roterdamā un Apeldornā, kur savas spēles aizvadīs arī F apakšgrupas komandas.

Izlozē 48 pāri tika sadalīti 12 grupās. Samoilovs/Šmēdiņš pirms izlozes bija izlikti ar 5. numuru,

Samoilovs/Šmēdiņš ir vienīgais Latvijas duets, kurš tika iekļauts PČ dalībnieku vidū, jo pārējie volejbolisti atradās pārāk zemu pasaules rangā. Turnīra rezervistos iekļauti divi Latvijas dueti - Ruslans Sorokins/Aleksandrs Solovejs un Mārtiņš Pļaviņš/Hermans Egleskalns.

Pirms diviem gadiem PČ Polijā startēja trīs Latvijas dueti - Samoilovs/Šmēdiņš, Toms Šmēdiņš/Ruslans Sorokins, kā arī Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Pēda. Labāko rezultātu sasniedza Samoilovs/Šmēdiņš, kuri ieņēma 9. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu