RTU/«Robežsardze» volejbolisti otro gadu pēc kārtas kļūst par Latvijas čempioniem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

RTU/«Robežsardze» komanda sestdien otro gadu pēc kārtas triumfēja «Schenker» Latvijas vīriešu volejbola čempionāta finālsērijā.

Finālsērijas trešajā mačā RTU/«Robežsardze» ar 3-0 (25:17, 25:14, 25:22) savā laukumā pieveica «Biolars»/«Jelgava» komandu, sērijā līdz trim uzvarām triumfējot ar 3-0.

Sērijas trešajā duelī RTU/«Robežsardze» bija pārliecinoši labāka, triumfējot visos trīs setos, jelgavniekiem cienījamāku pretestību spējot izrādīt vien trešajā setā.

Arī pērn šīs abas komandas tikās finālā, kad uzvaru ar 3-1 izcīnīja RTU/«Robežsardze».

Savukārt Latvijas čempionāta bronzas medaļas sestdien nedaudz negaidīti izcīnīja «Daugavpils Universitātes» (DU) volejbolisti, kuri sērijas otrajā mačā savā laukumā ar 3-2 (19:25, 26:24, 24:26, 25:21, 15:11) apspēlēja «Biolars»/«Jelgava» spēlētājus.

DU rindās 23 punktus guva Aleksandrs Samuilovs, bet par diviem mazāk pievienoja Vitālijs Cinne. Savukārt jelgavnieku sastāvā ar 21 punktu izcēlās Gatis Augustāns.

DU sērijā līdz diviem panākumiem bija pārāka ar 2-0.

Iepriekš pusfinālā RTU/«Robežsardze» sērijā līdz trim uzvarām ar 3-0 pārspēja «Daugavpils Universitāti» (DU), bet «Biolars»/«Jelgava» ar tādu pašu rezultātu pieveica «Poliurs»/«Ozolnieki» komandu.

Pirms tam notika arī ceturtdaļfināla sērija, starp vienībām, kas nespēja sasniegt Latvijas un Igaunijas apvienotā vīriešu volejbola čempionāta - «Schenker» līgas - izslēgšanas spēles. Tajā DU ar 2-0 pieveica ASK/«Kuldīga» volejbolistus, kuri līdz ar to sezonu noslēdza piektajā vietā Latvijā.

Šosezon «Schenker» līgā izslēgšanas spēles sasniedza trīs Latvijas komandas RTU/«Robežsardze», «Poliurs»/«Ozolnieki» un «Biolars»/«Jelgava», bet ceturtdaļfināla barjeru nevienai no tām neizdevās pārvarēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu