Pļaviņš/Egleskalns nepārvar Maskavas «Grand Slam» kvalifikāciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Zaudējumu Maskavas «Grand Slam» pludmales volejbola kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā otrdien piedzīvoja Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns.

Kvalifikācijas turnīrā ar ar 28. numuru izliktie latvieši 1-2 (21:19, 18:21, 9:15) 55 minūšu laikā piekāpās poļiem Bartošam Losjakam un Pjotram Kantoram, kuriem 5. numurs.

Pamatsacensības sasniedz dueti, kuri pārvar divas kvalifikācijas kārtas.

Pagājušajā nedēļā Pļaviņš/Egleskalns izcīnīja augsto piekto vietu Jūrmalas «Masters» turnīrā, kamēr Polijas duets ieguva devīto vietu.

Tikmēr dāmu turnīra kvalifikācijas pirmajā kārtā Marta Ozoliņa un Alise Lece ar 0-2 (13:21, 17:21) zaudēja Taru Lahti un Rīkai Lehtonenai no Somijas. Latvijas pludmales volejbolistes kvalifikācijā bija izliktas ar 25. numuru, bet viņu pretiniecēm ir 8.

Vēl otrdien kvalifikācijas sacensības nepārvarēja ar 23. numuru izliktais duets Ruslans Sorokins un Aleksandrs Solovejs, kuri 0-2 (16:21, 18:21) zaudēja venecuēliešiem Hesusam Viljafani un Džeksonam Enrikesam.

Vietu pamatturnīrā nodrošinājis iepriekšējo divu sezonu pasaules ranga spēcīgākais duets Jānis Šmēdiņš/Aleksandrs Samoilovs (5.). Pamatsacensības sāksies trešdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu