Samoilovs/Šmēdiņš izcīna otro uzvaru Maskavas «Grand Slam» posmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Otro uzvaru Maskavas «Grand Slam» pamatturnīra otrajā mačā ceturtdien izcīnīja Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

Otrās kārtas cīņā ar piekto numuru izliktais Latvijas duets ar ar 2-1 (18:21, 21:14, 15:12) apspēlēja šveiciešus Filipu Gabatūleru un Mirko Gersonu, kas izsēti ar 21.numuru.

Aizvadītās divās cīņās Samoilovs/Šmēdiņš izcīnījuši divas uzvaras.

Pēdējo apakšgrupas spēli mūsu volejbolisti aizvadīs ceturtdienas pēcpusdienā, tiekoties ar Spānijas duetu Pavlo Erreru un Adrianu Gaviru.

Grupas uzvarētāji uzreiz iekļūs izslēgšanas spēļu otrajā kārtā, bet otro un trešo vietu ieņēmušās komandas spēlēs izslēgšanas pirmajā kārtā, kamēr grupas vājākajam duetam turnīrs būs noslēdzies.

Pamatturnīrā 32 dueti ir sadalīti astoņās grupās pa četrām komandām katrā.

Jau ziņots, ka trīs Latvijas duetiem otrdien neizdevās pārvarēt kvalifikācijas turnīra pirmo kārtu. Zaudējumus piedzīvoja Mārtiņš Pļaviņš/Hermans Egleskalns, Ruslans Sorokins/Aleksandrs Solovejs, bet dāmu konkurencē Alise Lece/Marta Ozoliņa.Visi trīs Latvijas dueti tika ierindoti dalītā 41. vietā, nopelnot pa 40 reitinga punktiem.

Maskavā risinās pirmais no šosezon pieciem plānotajiem Pasaules tūres «Grand Slam» posmiem. Līdzīga līmeņa turnīri tiks aizvadīti arī ASV (divi posmi), Japānā un Polijā. «Grand Slam» turnīrā Maskavā volejbolisti sadalīs 800 000 ASV dolāru lielu naudas balvu fondu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu