Brazīlijas pludmales volejbolistēm pirmās trīs vietas PČ

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Ar pilnīgu Brazīlijas sportistu triumfu noslēgušās Nīderlandē notiekošā pasaules čempionāta pludmales volejbolā dāmu sacensības, jo šīs valsts pārstāves aizņēma pirmās trīs vietas.

Finālā Agata Bednarčuka un Barbara Seišasa ar 2-0 (21:18, 22:20) pieveica Fernandu Alvešu un Taianu Limu.

Par turnīra labāko spēlētāju tika atzīta uzvarētāju dueta bloķētāja Agata.

«Tas ir traki. Mana galva ir mākoņos. Nespēju tam noticēt,» pauda Agata. «Sāku spēlēt 2005.gadā, kad vēl biju jauna meitene. Esmu augusi soli pa solim, gadu pa gadam. Tagad man ir skaista un jauka komandas biedrene Barbara. Esmu ļoti laimīga, ka viņa ir mana partnere.»

Zīmīgi, ka Agata un Barbara arī ir šīs sezonas Pasaules kausa kopvērtējuma līderes.

Tikmēr mačā par trešo vietu citas brazīlietes Žuliana da Silva un Marija Antonelli ar 2-1 (23:25, 21:18, 15:9) pārspēja vācietes Ilki Zemleri un Katrīnu Holtviku.

Vīriešu turnīrā titula mačs gaidāms svētdien - brazīlieši Alisons Čeruti un Brunu Šmits spēkosies ar mājiniekiem Kristiānu Varenhorstu un Reineru Numerdoru.

Latviju sacensībās pārstāvēja tikai Aleksandra Samoilova un Mārtiņa Pļaviņa duets, kas piedzīvoja zaudējumu 1/16 fināla mačā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu