Rīgā silti sagaidīti Eiropas čempioni Samoilovs un Šmēdiņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ar avioreisu no Austrijas galvaspilsētas Vīnes pirmdien Rīgā atgriezās Eiropas čempioni (EČ) pludmales volejbolā Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Viņus lidostā Rīga sagaidīja Latvijas Volejbola federācijas (LFV) vadība, līdzjutēji, mediju pārstāvji un sportistu tuvinieki.

Sportistus ar zelta medaļām kaklā lidostas Rīgas vestibilā sagaidīja silti. Samoilovs/Šmēdiņš saņēma ziedus un uzslavas par jaunu ierakstu Latvijas pludmales volejbola vēsturē.

Abi pludmales volejbolisti neslēpa prieku par paveikto.

«Šis ir apliecinājums, ka viss, ko šajos gados esam darījuši, ir bijis pareizi. Ja būtu zaudējuši finālā arī šoreiz, priecīgāks būtu bijis par bronzu, nevis sudrabu,» iepriekš sarunā ar Latvijas Televīziju (LTV) norādīja Samoilovs.

Par Eiropas čempioniem iepriekšējo divu sezonu FIVB ranga līderi kļuva svētdien, kad sacensību finālā Klāgenfurtē ar 2-0 (21:18, 21:18) pārspēja itāļus Aleksu Ranjēri un Adrianu Karambulu.

Eiropas čempionātā finālā Samoilovs/Šmēdiņš spēlēja trešo gadu pēc kārtas, zelta godalgas izcīnot pirmo reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu