«Beach Box Camps» Turcijas nometnes dalībniekiem būs iespēja klātienē vērot FIVB Antalya Open posmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Beach Box Camps katrā no organizētajām nometnēm cenšas treniņu procesu papildināt ar interesantām blakus aktivitātēm, tā, piemēram, Ēģiptes nometņu dalībniekiem vienmēr ir iespēja vērot Aleksandra Samoilova / Jāņa Šmēdiņa paraugspēli pret kādu no pasaules līmeņa komandām, kuras tajā brīdī ir atbraukušas trenēties pie Latvijas dueta.

Iepriekš Turcijas nometnes dalībniekiem bija iespēja piedalīties starptautiskā pludmales volejbola turnīrā Bobrikov Open, Spānijas nometnes dalībnieki varēs piedalīties Maljorkas Volley Ciutat turnīrā, savukārt visiem tiem dalībniekiem, kuri plāno doties uz šā gada Turcijas nometni, kas risināsies pilsētā Side no 13. oktobra līdz 23. oktobrim, būs iespēja klātienē vērot FIVB Antalya Open posmu, kurā dalību ir pieteikušas sešas komandas no Latvijas – Samoilovs/Šmēdiņš J., Pļaviņš/Regža, Finsters/Točs, Šmēdiņš T./Koržeņevičs, Lece/Ozoliņa, Sorokina/Jursone. Nometņu galvenais atbalstītājs tūroperators GoAdventure nodrošinās dalībniekus ar transfēru no viesnīcas līdz 80 km attālajai turnīra norises vietai.

Kā zināms, gaidāmās 2016.gada Olimpiskās spēles, kas notiks Rio, atstāj lielu ietekmi arī uz pludmales volejbola pasaules tūres posmiem, kur sezonas izskaņā palikušos Open posmus reitinga līderi parasti nepagodina ar savu klātbūtni, taču šogad skrējienā pēc tik vajadzīgajiem punktiem pieteikumu sarakstos ir redzama lielākā daļa no pasaules top pāriem, tā, piemēram Antalya Open ir pieteikušies gan šā brīža nepārspētie pasaules čempioni Alison Cerutti un Bruno Oscar Schmidt no Brazīlijas, gan pašreizējā olimpiskā reitinga otrās vietas pārstāvji, spēcīgie nīderlandieši Alexander Brouwer un Robert Meeuwsen, gan šā gada atraktīvākā komanda no Itālijas Alex Ranghieri un Adrian Carambula, kā arī faktiski lielākā daļa no pasaules spēcīgākajām komandām.

Šī būs lieliska iespēja nometnes dalībniekiem apvienot atpūtu un treniņus, kā arī redzēt dzīvē spēlējam pasaules labākos pludmales volejbolistus un, cerams, just līdzi pēc iespējas vairāk komandām no Latvijas pamatturnīrā.

Beach Box Camps sadarbībā ar tūroperatoru GoAdventure organizē pludmales volejbola nometnes dažādās pasaules valstīs un nometņu treneri ir Latvijas labākie spēlētāji un treneri – Aleksandrs Samoilovs, Toms Šmēdiņš, Genādijs Samoilovs, Jānis Šmēdiņš, Andris Šmēdiņš. Tieši šobrīd ir iespēja pieteikties tuvākajai nometnei Turcijā, kas notiks no 13.oktobra līdz 23.oktobrim.

Visu informāciju par nometnēm iespējams atrast mājas lapā www.beachboxcamps.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu