Pludmales volejbolisti Finsters/Točs izcīna vēl vienu panākumu Gēteborgas sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Latvijas pludmales volejbolisti Rihards Finsters un Edgars Točs sestdien tika pie vēl viena panākuma Gēteborgā iekštelpās notiekošā «Satellite» sērijas turnīra pamatsacensību mačos un jau nodrošinājuši vismaz septīto vietu.

Sestdienas mačā Finsters un Točs, kuri izlikti ar septīto numuru, ar 2-0 (21:18, 21:17) pārspēja sacensību ceturto numuru Martinu Apelgrēnu un Sīmonu Būmanu no Zviedrijas.

Neveiksmes gadījumā Latvijas duets turnīru būtu noslēguši devītajā vietā, taču pēc uzvaras viņi sev nodrošinājuši vismaz septīto pozīciju, turklāt saglabā izredzes tikt vēl augstāk. Nākamajā sestdienas spēlē Finsters/Točs sacentīsies pret turku duetu Muratu Giginolu un Safu Urlu, kuriem piešķirts trešais numurs.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Finsters/Točs pirmajā šī turnīra mačā ar 1-2 (28:26, 17:21, 13:15) zaudēja francūžiem Arno Luazo un Arno Gotjē-Ra, kuriem ticis desmitais numurs. Līdz ar to latviešiem šīs sacensības bija jāturpina zaudētāju zarā, kura pirmajā cīņā ar 2-0 (21:16, 21:18) tika pārspēti ar 15.numuru izliktie zviedri Aleksanders Anersteds un Aleksanders Hermans.

Savukārt Aleksandrs Solovejs un Toms Šmēdiņš, kuri turnīrā bija izlikti ar 11.numuru, pirmajā kārtā ar rezultātu 0-2 (12:21, 14:21) piekāpās ar sesto numuru izliktajiem baltkrieviem Aliaksandram Kavaļenkam un Aliaksandram Dziadkovam.

Arī šis Latvijas pāris turnīru turpināja zaudētāju zarā, bet otrajā mačā ar 0-2 (16:21, 23:21, 12:15) zaudēja turkiem Giginolu un Urlu. Līdz ar to viņi turnīru noslēdza dalītā 13.vietā.

Solovejs un Šmēdiņš turnīru sāka no kvalifikācijas kārtas, kurā ar 2-1 (16:21, 21:16, 16:14) pārspēja austriešus Juliānu Hērlu un Simonu Frihbaueru.

Šosezon Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) kalendārā paredzēti astoņi «Satellite» sērijas turnīri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu