Latvijas sieviešu volejbola izlase zaudē Igaunijas valstsvienībai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cev.lu

atvijas sieviešu volejbola izlase, kura gatavojas nākamajā nedēļā gaidāmajam pasaules čempionāta (PČ) kvalifikācijas otrās kārtas turnīram, piektdien un sestdien divās pārbaudes spēlēs Rīgā ar vienādu rezultātu 0-3 atzina Igaunijas izlases pārākumu. Piektdien Latvijas volejbolistes cieta neveiksmi ar 0-3 (15:25, 20:25, 23:25).

«Zaudējām servju uzņemšanā, par maz apgrūtinājām Igaunijas uzbrukumus ar savām servēm,» pēc piektdienas mača Latvijas izlases galvenā trenera Jāņa Leiša teikto citēja Latvijas Volejbola federācija (LVF). «Priecē, ka ir kopējā spēle, cīņa, kolektīvs, cīņasspars un darbība aizsardzībā. Taktika varbūt vēl klibo. Jāprot pielāgoties tam, kas notiek, tomēr šī modeļa Igaunijas izlase ir jaudīgāka nekā iepriekšējā.»

Tikmēr sestdien aizvadītajā spēlē Latvijas valstsvienība cieta neveiksmi ar 0-3 (16:25, 14:25, 16:25).

Latvijas izlasē uz vietu sastāvā pretendē vien 13 spēlētājas, kuras visas arī dosies uz pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīru Beļģijā.

«Meitenes pēdējā laikā ir daudz spēlējušas. Vairāk domājam par to, kā viņas atpūtināt, kaut gan spēlētājas alkst strādāt pēc iespējas vairāk. Komandā palikušas 13 spēlētājas, un paldies LVF, ka mums pirmoreiz ne tikai būs iespēja uz Beļģiju braukt ar trim treneriem, jo līdzi dosies arī Jānis Grīnfelds un Agris Leitis, bet arī 13 cilvēku sastāvā ar trim cēlājām. Federācija mums ir nodrošinājusi visu, ko vajag. Atmosfēra komandā ir laba, meitenes cenšas un grib trenēties un spēlēt,» norādīja Jānis Leitis.

Pasaules čempionāta kvalifikāciju Latvijas izlase 31.maijā sāks pret mājinieci Beļģiju, bet pēc tam tiksies ar Bosniju un Hercegovinu, turnīra favorīti Itāliju, kā arī Baltkrieviju un Spāniju.

Latvijas sieviešu volejbola izlases kandidātes:

Eva Deisa (Stetsona Universitāte, ASV), Elvita Dolotova («Latvijas Universitāte»), Una Dzalba («Babīte»), Anna Embrekte, Jeļizaveta Morozova, Alise Pētersone, Agija Sidorova, Ieva Šneidere (visas - RSU/MVS), Anita Graudiņa (MVS/MSĢ), Terēze Hrapāne («miLATss»), Linda Jakobsone, Inese Jursone (abas - «Jelgava»/LU), Paula Nečiporuka (MSĢ).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu