Zināmi visi dalībnieki 2017 CEV Eiropas čempionāta finālam pludmales volejbolā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Eiropas Volejbola konfederācija (CEV) izziņojusi dalībnieku sarakstu šā gada Eiropas lielākajam pludmales volejbola notikumam - 2017 CEV Eiropas čempionāta finālam, kas no 16. līdz 20. augustam norisināsies Jūrmalas pludmales centrā Majoros, Latvijā. Dalībnieku apakšgrupu izloze notiks šodien, 18. jūlijā, pulksten 18.00 Rīgā, Melngalvju namā. Izlozi tiešraidē varēs skatīties LMT Straume, LMT Facebook LIVE un BeachVolley Facebook LIVE. Toms Šmēdiņš/Aleksandrs Solovejs un Ance Olte/Inese Jursone saņem Eiropas čempionāta fināla wild card.

CEV īpašo ielūgum jeb «wild card» ir saņēmuši abi Latvijas Volejbola federācijas pieteiktie Latvijas ceturtā pāra kandidāti, vīriešu konkurencē labākie starp pārējiem Latvijas čempionāta posmos startējušie Toms Šmēdiņš un Aleksandrs Solovejs, bet sieviešu konkurencē Ance Olte un Inese Jursone.

Vīriešu konkurencē dalība sacensībām apstiprināta arī vadošajiem latviešu pludmales volejbolistu duetiem – Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš/Haralds Regža un Rihards Finsters/Edgars Točs. Sieviešu konkurencē starta sarakstā apstiprinātas arī latvietes Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Kravčenoka (2016. gada U22 Eiropas čempiones) Marta Ozoliņa/Alise Lece un Agnese Caica/Ilze Liepiņlauska.

CEV īpašo ielūgum jeb «wild card» ir saņēmuši slovēņi Zemljak/Pokeršnik un turki Giginoglu/Mermer.

Šovakar apstiprinātos dalībniekus izlozēs 8 grupās, katrā grupā pa 4 komandām katram dzimumam. Izlozi vadīs Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) viceprezidenti Māris Pēkalis un Lubor Halanda, CEV pludmales volejbola koordinators George Gagalis, kā arī piedalīsies Latvijas Volejbola federācijas prezidents Atis Sausnītis un turnīra direktors Ainārs Dakša.

Vīriešu konkurencē dalība sacensībām apstiprināta poļiem - Losiak/Kantor, Fijalek/Bryl, Rudol/Szalankiewicz, Prudel/Kujawiak, itāļiem - Lupo/Nicolai un Ranghieri/Carambula, krieviem - Liamin/Krasilnikov un Stoyanovskiy/Yarzutkin, nīderlandiešiem - Brouwer/Meeuwsen, spāņiem - Herrera/Gavira, norvēģiem - Mol/Sørum, Berntsen/Solhaug, austriešiem - Doppler/Horst, Kunert/Dressler, Ermacora/Pristauz, Seidl Rob./Winter, beļģiem - Koekelkoren/van Walle, šveiciešiem - Beeler/Krattiger, vāciešiem - Schümann/Thole J., Böckermann/Flüggen, Erdmann/Dollinger A., Walkenhorst/Fuchs, angļiem - Gregory/Sheaf, francūžiem - Thiercy/Di Giantommaso, ukraiņiem - Babich/Gordieiev, un somiem - Piippo/Nurminen.

Sieviešu konkurencē grupu izlozē un sacensībās piedalīsies – vācietes Laboureur/Sude, Ludwig/Walkenhorst, Bieneck/Schneider, Glenzke/Großner, čehietes Hermannova/Slukova, un Kolocova/Kvapilova, šveicietes Heidrich/Vergé-Dépré A, un Betschart/Hüberli, somietes Lahti/Parkkinen un Sinisalo/Ahtiainen, ukrainietes Davidova/Shchypkova, un Makhno In./Makhno Ir., krievietes Birlova/Makroguzova, Motrich/Kholomina, Moiseeva/Syrtseva un Abalakina/Dabizha, nīderlandietes Meppelink/van Gestel, Sinnema/Stubbe J. un Driessen/Meertens, austrietes Schwaiger S./Schützenhöfer un Plesiutschnig/Strauss T., lietuvietes Dumbauskaite/Povilaityte, norvēģietes Kjølberg/Hjortland un Lunde/Ulveseth, spānietes Elsa/Soria, itālietes Menegatti/Perry, polietes Kolosinska/Gruszczynska un francūzietes Jupiter/Lusson.

Visu Eiropas elites pludmales volejbola spēlētāju cīņas pludmales smilšu laukumos būs iespējams vērot klātienē no 16. augusta, turklāt pirmās divas sacensību dienas, kad risināsies turnīra grupu spēles, sacensības varēs apmeklēt bez maksas.

Biļetes iespējams iegādāties vietnē www.bezrindas.lv, un to cenas uz izslēgšanas spēlēm piektdien, 18.augustā, ir 10 EUR, uz astotdaļfināliem, ceturtdaļfināliem un pusfināliem sestdien, 19. augustā, ieeja maksā 15 EUR, bet biļetes uz svētdienas, 20. augusta, spēlēm, kad risināsies fināla cīņas par Eiropas čempionu tituliem, maksā 20 EUR.

Par 2017 CEV Eiropas čempionāta finālu pludmales volejbolā

2017 CEV Eiropas čempionāta fināls pludmales volejbolā norisināsies no 16. līdz 20. augustam Jūrmalas pludmales centrā Majoros, Latvijā. Tas iekļauts Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) 2017. gada oficiālajā pludmales volejbola kalendārā un starptautiskajā turnīru sistēmā. Šis būs augstākā līmeņa pludmales volejbola turnīrs, kāds organizēts Baltijā. Par Eiropas čempionu titulu cīnīsies reitinga 32 vadošie vīriešu un sieviešu volejbolistu dueti. CEV pludmales volejbola Eiropas čempionāta finālu organizē Latvijas Volejbola federācija ar Latvijas Valsts un Jūrmalas pašvaldības atbalstu. Eiropas čempionāta finālam Jūrmalas pludmales centrā īpaši tiks izveidoti seši pludmales volejbola laukumi – četri laukumi spēlēm un divi iesildīšanās laukumi. Fināla spēles notiks centrālajā stadionā, kas tiks izbūvēts sacensību vajadzībām un kurā būs vairāk nekā 3000 skatītāju vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu