Aicina mediju pārstāvjus akreditēties 2017 CEV Eiropas čempionāta finālam pludmales volejbolā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mediju pārstāvji, kuri plāno apmeklēt 2017 CEV Eiropas čempionāta finālturnīru, kas no 16. līdz 20. augustam norisināsies Latvijā, Jūrmalas pludmales centrā Majoros, tiek aicināti akreditēties, aizpildot pieteikuma formu oficiālajā mājaslapā http://www.beachvolley.jurmala.lv/form līdz 8. augustam.

Pēc pieteikuma anketas aizpildīšanas atbilde par akreditācijas kartes saņemšanu tiks sniegta līdz 11. augustam. Akreditācijas kartes būs iespējams saņemt 2017 CEV Eiropas čempionāta fināla informācijas centrā, kas atradīsies pie centrālā stadiona Majoru pludmalē.

Visas starptautiskās mediju kompānijas, kas vēlas piekļūt medijiem paredzētajām zonām ar savām TV kamerām, tiek lūgtas sazināties ar šā turnīra tiesību turētāju Infront Sports & Media, lai noskaidrotu savas tiesības un saņemtu atbilstošu akreditāciju. Sazināties: Alessandro.Fanni@infrontsports.com.

2017 CEV Eiropas čempionāta fināls sieviešu un vīriešu konkurencē sāksies trešdien, 16. augustā, pulksten 9.00 ar grupu turnīra spēlēm, kuras turpināsies arī ceturtdien, 17. augustā. Piektdien, 18. augustā, notiks izslēgšanas spēles un sāksies astotdaļfināli, sestdien, 19. augustā, tiks aizvadīti pusfināli, bet svētdien, 20. augustā, notiks galvenās cīņas par Eiropas čempionu tituliem.

Mediju pieteikuma forma

Pludmales volejbola līdzjutējus priecēs Eiropas spēcīgākie pāri, tostarp pašmāju favorīti Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, Riodežaneiro olimpisko spēļu vicečempioni un pērnā gada Biel-Bienne Eiropas čempionāta uzvarētāji Paolo Nikolai/Daniele Lupo no Itālijas, savukārt dāmu turnīrā piedalīsies mājinieces Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Kravčenoka, 2016. gada U22 Eiropas čempiones, kā arī olimpiskās čempiones un 2016. gada Biel-Bienne Eiropas čempionāta uzvarētājas Laura Ludviga un Kira Valkenhorsta no Vācijas.

Par 2017 CEV Eiropas čempionāta finālu pludmales volejbolā

2017 CEV Eiropas čempionāta fināls pludmales volejbolā norisināsies no 16. līdz 20. augustam Jūrmalas pludmales centrā Majoros, Latvijā. Tas iekļauts Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) 2017. gada oficiālajā pludmales volejbola kalendārā un starptautiskajā turnīru sistēmā. Šis būs augstākā līmeņa pludmales volejbola turnīrs, kāds organizēts Baltijā. Par Eiropas čempionu titulu cīnīsies reitinga 32 vadošie vīriešu un sieviešu volejbolistu dueti. CEV pludmales volejbola Eiropas čempionāta finālu organizē Latvijas Volejbola federācija ar Latvijas Valsts un Jūrmalas pašvaldības atbalstu. Eiropas čempionāta finālam Jūrmalas pludmales centrā īpaši tiks izveidoti seši pludmales volejbola laukumi – četri laukumi spēlēm un divi – iesildošie laukumi. Fināla spēles notiks centrālajā stadionā, kas tiks izbūvēts sacensību vajadzībām un kurā būs vairāk nekā 3000 skatītāju vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu