Izdomā saukli un brauc kā karalis uz 2017 CEV EČ finālu pludmales volejbolā ar jauno Toyota C-HR

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmo reizi Latvijā! Eiropas lielākais notikums pludmales volejbolā – Eiropas čempionāta fināls, kas no 16. līdz 20. augustam notiks Jūrmalā, Majoru pludmalē. Pludmales volejbola fanus un entuziastus aicinām piedalīties radošā konkursā - izdomāt Eiropas čempionāta fināla saukli, kas plaši izskanēs visā Eiropā, jo šis taču ir Eiropas čempionāta fināls! Skanīgākā saukļa autoru gaida īpaši vērtīga balva no turnīra atbalstītāja «Amserv Motors».

Konkursa noteikumi

No 24. jūlija līdz 7. augustam iesūti savu saukļa versiju uz e-pastu info@eurobeachvolley.com, norādot savu vārdu, uzvārdu un tel. nr.

9. augustā no iesūtītajiem variantiem trīs labākos izliksim balsošanā Facebook Jurmala.Beachvolley lapā. Sauklis, kas iegūs visvairāk balsu, saņems balvu.

Lai piedalītos konkursā, tev jābūt Jurmala.Beachvolley Facebook lapas sekotājam (-jai) un jādalās ar šo ziņu publiski.

Konkursa balva

Facebook balsojuma uzvarētājsauklis iegūs vērtīgu balvu no «Amserv Motors» - automašīnu Toyota C-HRar degvielas nodrošinājumu un 2 biļetes uz visām Eiropas čempionāta spēļu dienām, kā arī tiks nodrošināta vieta autostāvvietā visu čempionāta norises laiku.

Šā gada Eiropas nozīmīgākais pludmales volejbola notikums – Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Eiropas čempionāta finālsnotiks Jūrmalā no 16. līdz 20. augustam. Latvijā gaidām ierodamies 32 vadošos vīriešu un sieviešu pludmales volejbola pārus, kuri piecās sacensību dienās kopā 144 spēlēs noskaidros Eiropas kontinenta čempionu pārus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu