Samoilovs/Šmēdiņš izlikti ar ceturto numuru Jūrmalā gaidāmajā Eiropas čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau trešdien Majoros (Jūrmala) sāksies lielākais pludmales volejbola notikums Baltijā - CEV Eiropas čempionāta fināls. Latvijas vadošais duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šajās sacensībās būs izlikti ar ceturto numuru.

Pēc punktiem ar pirmo numuru gaidāmajās sacensībās izlikti Polijas pludmales volejbolisti Bartošs Losjaks un Pjotrs Kantors, kuri jūlija sākumā uzvarēja Pasaules tūres piecu zvaigžņu posmā Šveicē.

Tikmēr otrais numurs piešķirts Riodežaneiro olimpisko spēļu vicečempioniem Paolo Nikolai un Danielem Lupo no Itālijas. Ar trešo numuru startēs Krievijas duets - Ņikita Ļamins un Vjačeslavs Krasiļņikovs, kuri augusta sākumā izcīnīja bronzas medaļas pasaules čempionātā.

Samoilovs un Šmēdiņš turnīrā piedalīsies ar ceturto numuru. Latvijas labākais duets šosezon spēlējuši nestabili, viņiem labākais rezultāts ir Maskavas trīs zvaigžņu turnīrā izcīnītā ceturtā vieta.

Starp Latvijas duetiem otru augstāku vietu ieņem Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, kuriem piešķirts 16.numurs. Edgars Točs un Rihards Finsters startēs ar 26.numuru, bet «wild card» jeb īpašo ielūgumu saņēmušie Toms Šmēdiņš un Aleksandrs Solovejs ar 27.numuru.

Kopumā par Eiropas čempionāta medaļām spēkosies 32 vīru un 32 dāmu dueti.

Eiropas čempionāta grupu turnīra spēles sāksies trešdien jau no plkst.9. Savukārt jaunos čempionus kronēs 20.augustā.

Ar spēļu grafiku var iepazīties šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu