Graudiņai/Kravčenokai piešķirts astotais numurs Eiropas čempionātam Jūrmalā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas dāmu pludmales volejbola vadošajam duetam Tīnai Graudiņai un Anastasijai Kravčenokai piešķirts astotais numurs Majoros (Jūrmala) gaidāmajā Eiropas čempionātā. Lielākais pludmales volejbola notikums Baltijā sāksies jau šo trešdien.

Pēc punktiem Latvijas duetam priekšā ir trīs Vācijas un pa diviem Čehijas un Šveices pāriem. Vienas no sacensību favorītēm būs vācietes Laura Ludviga un Kira Valkenhorsta, kuras augusta sākumā uzvarēja pasaules čempionātā. Ludviga ir arī četrkārtēja Eiropas čempione.

Graudiņa un Kravčenoka pērn izcīnīja zelta medaļas Eiropas U-22 čempionātā. Savukārt pirms diviem gadiem Graudiņa kļuva par Eiropas čempioni arī U-18 vecuma grupā, kad turnīrs norisinājās Rīgā.

Dāmu turnīrā pārējie Latvijas dueti izlikti ar 27., 28. un 29. numuru - attiecīgi Inese Jursone/Ance Auziņa, Agnese Caica/Ilze Liepiņlauska un Alise Lece/Marta Ozoliņa.

Par medaļām Eiropas čempionātā cīnīsies 32 vīru un 32 dāmu dueti. Grupu turnīra spēles sāksies jau trešdien no plkst.9 rītā.

Ar spēļu grafiku var iepazīties šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu