Tīna Graudiņa: Jūrmalā katrā spēlē iesim uz maksimumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Viena no Latvijas labākajām pludmales volejbolistēm Tīna Graudiņa pirms 2017. gada CEV Eiropas čempionāta fināla, kas šajā nedēļā notiks Majoru pludmalē Jūrmalā, intervijā LTV «Rīta Panorāmai» pastāstīja, ka gaidāmajās sacensībās būs spēcīgs dalībnieku sastāvs.

«Šajā turnīrā visi pretinieki ir stipri. Līdz ar to katrā spēlē iesim uz maksimumu,» pastāstīja Graudiņa. «Mūsu treniņi ir pielāgoti, lai varētu izturēt slodzi. Lielā karstumā jāņem palīgā vitamīni vai sāļi, jo ķermenis pats pēc tādām slodzēm nespēj atjaunoties.»

Graudiņai duetā ar Anastasiju Kravčenoku sacensībās piešķirts astotais numurs. Pēc punktiem Latvijas pārim priekšā ir trīs Vācijas un pa diviem Čehijas un Šveices pāriem. Vienas no sacensību favorītēm būs vācietes Laura Ludviga un Kira Valkenhorsta, kuras augusta sākumā uzvarēja pasaules čempionātā. Ludviga ir arī četrkārtēja Eiropas čempione.

«Viss galvenais darbs ir ielikts sezonas sākumā un ziemā. Tagad mums šīs sacensības ir kā svētki, kuri jāizbauda,» sacīja viena no Latvijas labākajām pludmales volejbolistēm. «Volejbols mani uzlādē. Tas ir tas, kas man patīk.»

Graudiņa un Kravčenoka pērn izcīnīja zelta medaļas Eiropas U-22 čempionātā. Savukārt pirms diviem gadiem Graudiņa kļuva par Eiropas čempioni arī U-18 vecuma grupā, kad turnīrs norisinājās Rīgā.

«Man labāk patīk spēlēt saulainos laika apstākļos. Bet perfekts laiks ir, kad nedaudz mākoņains un nav par karstu vai par aukstu. Saulīte gan vienmēr palīdz spēlēt,» sacīja Graudiņa.

Par medaļām Eiropas čempionātā cīnīsies 32 vīru un 32 dāmu dueti. Grupu turnīra spēles sāksies jau trešdien no plkst.9 rītā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu