RTU/«Robežsardze» no Igaunijas mājās atgriežas ar diviem zaudējumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīdzinieki mājās no Igaunijas dosies ar diviem zaudējumiem, jo pēc sestdienas piekāpšanās četros setos Rakverē svētdien nācās atzīt mājinieku pārākumu arī Tartu. Kaut arī visos trijos setos vadībā pabija arī RTU/«Robežsardze», stabilāk spēli aizvadīja mājinieki, uzvarot ar 3:0 (22, 18, 22). Tā Tartu komandai bija piektā uzvara Baltijas līgas šīs sezonas turnīrā, bet rīdziniekiem tagad bilance ir 4-4.

Igaunijas kluba spēlētāji bija nedaudz labāki visos spēles elementos, īpaši lielas problēmas latviešiem sagādājot ar savām servēm un bloku. Rezultatīvākie rīdziniekiem bija Gatis Garklāvs un Aleksandrs Avdejevs, kuri guva pa 12 punktiem. Tomēr pretinieku līderi spēja dot lielāku ieguldījumu. Brūks Sedors guva 17, bet Kērtiss Stoktons - 16 punktus.

Tagad RTU/«Robežsardze», kura uz Tartu bija devusies deviņu cilvēku sastāvā, dodas mājās un cer uz Rolanda Ozoliņa un Andreja Zavorotnija izveseļošanos.

Nākamā spēle rīdziniekiem 11. novembrī savās mājās, Rīgas 49. vidusskolā, kur viņi tiksies ar «Biolars»/«Jelgava» volejbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu