Jēkabpils «Lūši» piekāpjas Avo Kēla vadītajai Pērnavas komandai

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien Jēkabpilī mājinieku komanda «Lūši» uzņēma Pērnavas klubu no Igaunijas, kuru vada Latvijas vīriešu izlases galvenais treneris Avo Kēls, kā arī komandā spēlē izlases dalībnieks Toms Švans. Igaunijas vienība svinēja panākumu četros setos ar 3-1 (23-25, 25-20, 25-12, 25-13).

Latvijas komandā pa astoņiem punktiem guva Armands Āboliņš un Zigurds Adamovičs.

Tikmēr pretinieku rindās Švans atnesa deviņus punktus.

Svētdien «Parnu» viesosies pie DU volejbolistiem un dueli tiešraidē būs iespējams vērot portālā TVNET.

«Lūši» un «Limbaži»/MSĢ svētdien savā starpā aizvadīs Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla atbildes spēli. Pirmajā mačā trešdien «Lūši» viesos bija labāki vien piecos setos.

Pirms tam šīs nedēļas trešdienā pirmo zaudējumu «Credit24 Meistarlīgas» ietvaros šosezon piedzīvoja Igaunijas komanda «Saaremaa», kas viesos ar 1-3 (22:25, 22:25, 25:23, 21:25) piekāpās Tallinas «Selver» vienībai, ko šosezon trenē latvietis Austris Štāls.

Baltijas volejbola «Credit24» meistarlīgā šosezon piedalās 14 komandas - septiņas Igaunijas, piecas Latvijas un divas Lietuvas. Astoņi labākie klubi pēc divu apļu turnīra kvalificēsies ceturtdaļfinālam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu