Daugavpilieši atņem vienu setu līgas vicelīderiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Daugavpils Sporta skolā noritēja «Credit24» meistarlīgas spēle volejbolā starp mājiniekiem «Daugavpils Universitātes» volejbolistiem un līgas vicelīderi Avo Kēla trenēto «Parnu VK», ko tiešraidē translēja TVNET. Ar 3:1 (21, -20, 18, 19) uzvaru svinēja augstāk rangā esošie pērnavieši.

«Parnu VK» jau vakar bija aizvadījuši spēli Jēkabpilī, kur četros setos bija pieveikusi «Jēkabpils lūšus», kamēr mājinieki savā laukumā tikai piecos setos bija pievarējuši jaunos un talantīgos «OC Limbaži/MSĢ» volejbolistus.

Spēles sākumā labāk veicās viesiem, kuri arī uzvarēja 1. setā ar 25:21. Tomēr nākamajā setā viss sagriezās kājām gaisā, un mājinieki ieguva pat 5-6 punktu pārsvaru. Nelīdzēja pusminūtes pārtraukumi, un Arvīds Ribickis ar uzbrukuma sitienu pielika punktu setam – 25:20 DU labā.

Diemžēl sekmīgs turpinājums izpalika, jo ne velti ciemos bija atbraukusi viena no spēcīgākajām līgas komandām, kas savas ambīcijas uz visaugstākajām vietām un tituliem šajā sezonā apliecināja, uzvarot divus nākamos setus un visu spēli. Šis panākums ļāva pērnaviešiem izvirzīties «Credit24» meistarlīgas vadībā, bet Daugavpils volejbolisti ar 9 punktiem 8 spēlēs ieņem 10. vietu.

Daugavpiliešiem rezultatīvākie ar 12 punktiem katram bija Aleksandrs Nasonovs un Aleksandrs Samuilovs, bet pretinieku rindās gandrīz tikpat punktus (11) guva... daugavpilietis Toms Švans.

Nākamā spēle DU volejbolistiem valsts proklamēšanas dienā, 18. novembrī, viesos ar «Jarvamaa».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu