«RTU/Robežsardze» apspēlē pastarīti «EMI SM Dubysa»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākuši nedēļas nogali ar uzvaru pret Lietuvas klubu «Raseiniai Norvelita», svētdien rīdzinieki Baltijas volejbola «Credit24» meistarlīgas spēlē tiekas ar kaimiņu tautiešiem no Šauļiem - «Elga Master Idea SM», ko pie mums dēvē arī par «EMI SM Dubysa». Uzvaru ar 3-1 (25:21, 20:25, 25:21, 25:20) svinēja Latvijas komanda.

Latvijas komandā ar 25 punktiem izcēlās Aleksandrs Avdejevs, 15 punkti bija Gatim Garklāvam, bet ar 12 punktiem atzīmējās Māris Lancmanis.

Lietuvas klubs līdz šim izcīnījis tikai divas uzvaras, abas piecos setos. Vispirms viesos tika pieveikti Jēkabpils «Lūši», bet pēc tam savās mājās - «OC Limbaži/MSĢ», kā arī atņēma punktu «Rakvere VK». Ar to pietiek priekšpēdējai vietai līgā.

Volejbola līdzjutējiem noteikti zināmākie Šauļu kluba spēlētāji ir biežie dalībnieki Latvijas čempionāta posmos pludmales volejbolā Arns Rumševičus un Luks Každailis.

«RTU/Robežsardze» sestdien mājās ar 3-0 pārspēja Lietuvas klubu «Raseiniai Norvelita», savukārt Šauļu volejbolisti izbraukumā piekāpās «Biolars/Jelgava» ar 1-3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu