Jēkabpils «Lūši» pārliecinoši uzvar «Biolars»/«Jelgava» komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas volejbola «Credit24» meistarlīgā svētdien otro dienu pēc kārtas Jēkabpilī notika Latvijas klubu duelis. «Lūši» savā laukumā ar rezultātu 3-0 (25:18, 25:15, 25:22) pieveica «Biolars»/«Jelgava» komandu, gūstot otro uzvaru divās dienās.

Jēkabpiliešiem rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Armands Āboliņš, bet 11 punktus guva Ēriks Vorņko.

Jelgavas komandā ar 13 punktiem izcēlās Kārlis Pauls Levinskis.

Nākamajā sestdienā «Lūši» un RTU/«Robežsardze» sporta namā «Daugava» savā starpā tiksies Latvijas kausa finālspēlē. Šosestdien abu komandu savstarpējā mačā meistarlīgā pārāki ar rezultātu 3-0 (26:24, 25:20, 27:25) bija «Lūši».

Kopvērtējuma līderei «Saaremaa» ir 40 punkti 15 spēlēs, kamēr 33 punkti 13 dueļos ir «Parnu» vienība, ko pārstāv Toms Švans, bet trenē arī Latvijas izlasi vadošais Avo Kēls, savukārt 32 punktus 14 dueļos iekrājusi Austra Štāla trenētā Tallinas «Selver» komanda.

No Latvijas vienībām «Lūši» ar 26 punktiem 14 dueļos ieņem piekto pozīciju, 24 punkti un septītā vietā ir RTU/«Robežsardze» komandai, kas uz astoto pozīciju nobīdījusi 21 punktu iekrājušo «Biolars»/«Jelgava» vienību.

Savukārt DU ar 11 punktiem ir 11.vietā, bet «Limbaži»/MSĢ ar astoņiem punktiem atrodas 12.pozīcijā starp 14 vienībām.

«Lūši» sestdien mājās uzveica RTU/«Robežsardzi», savukārt «Biolars»/«Jelgava» izcīnīja uzvaru izbraukumā pret «Daugavpils Universitāti».

Jēkabpilieši un jelgavnieki šosezon Baltijas līgā savā starpā tikās otro reizi. Pirmajā aplī «Biolars»/«Jelgava» uzvarēja savā laukumā.

Baltijas līgā Šosezon spēlē septiņas Igaunijas, piecas Latvijas un divas Lietuvas komandas. Pēc divu apļu turnīra astoņas labākās vienības iekļūs ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu