RTU/«Robežsardze» volejbolisti trīs setos zaudē «Parnu» komandai

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas volejbola «Credit24» meistarlīgas sacensību otrā apļa mačā RTU/«Robežsardze» komanda sestdien savā laukumā trijos setos 0-3 (21:25, 10:25, 19:25) piekāpās «Parnu» vienībai no Igaunijas, kura ir turnīra vicelīdere.

Kopvērtējuma līderei «Saaremaa» ir 43 punkti 16 spēlēs, kamēr 41 punkts 16 dueļos ir «Parnu» vienībai, ko pārstāv Toms Švans, bet trenē arī Latvijas izlasi vadošais Avo Kēls, savukārt 33 punktus 15 dueļos iekrājusi Austra Štāla trenētā Tallinas «Selver» komanda.

No Latvijas vienībām Jēkabpils «Lūši» ar 32 punktiem atguvuši piekto pozīciju, 26 punkti ir septīto vietu ieņemošajai «Biolars»/«Jelgava» vienībai, bet pie 24 punktiem tikusi astotnieku noslēdzošā RTU/«Robežsardze» komanda.

Savukārt «Daugavpils Universitāte» (DU) ar 11 punktiem ir 11. vietā, bet «Limbaži»/MSĢ ar astoņiem punktiem atrodas 14. pozīcijā starp 14 vienībām.

Šosezon «Credit24 Meistarlīgā» spēlē septiņas Igaunijas, piecas Latvijas un divas Lietuvas komandas, labākajām astoņām vienībām pēc divu apļu sacensībām iekļūstot ceturtdaļfinālā. Nesen līga ieguva ģenerālsponsoru arī Latvijā, līdz ar to sacensības tagad sauc «Credit24 Meistarlīga».

Nozīmīgākais volejbola klubu turnīrs Baltijas valstīs notiek jau 13. sezonu. Iepriekš tam ilgstoši ģenerālsponsors bija «Schenker», kas no sadarbības atteicās pirms diviem gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu