«Daugavpils Universitāte» atzīst spēcīgās «Saaremaa» pārākumu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas volejbola «Credit24 Meistarlīgā» «Daugavpils Universitāte» svētdien savā laukumā uzņēma vienu no turnīra spēcīgākajām komandām Igaunijas vienību «Saaremaa». Latgales volejbolisti cieta zaudējumu trijos setos, atzīstot turnīra vicelīderes pārākumu.

Sacensību pirmajā aplī «Saaremaa» sagrāva daugavpiliešus ar rezultātu 3-0 (25:16, 25:19, 25:13).

Kopvērtējuma līdere ar 47 punktiem 18 mačos līdz šim mačam bija Toma Švana pārstāvētā spēcīgā «Parnu» komanda, ko vada Latvijas izlases galvenais treneris Avo Kēls. Tai trīs punktus zaudē par spēli mazāk aizvadījusī «Saaremaa», bet trešā ar 40 punktiem 18 mačos tagad ir «Lūši», kas par vienu punktu apsteidz 17 cīņas aizvadījušo Tartu «BigBank».

No pārējām Latvijas vienībām 32 punkti ir septīto vietu ieņemošajai «Biolars»/«Jelgava» vienībai, bet pie 30 punktiem tikusi astotnieku noslēdzošā RTU/«Robežsardze» komanda. Savukārt «Daugavpils Universitāte» (DU) ar 14 punktiem ir desmitajā vietā, bet «Limbaži»/MSĢ ar astoņiem punktiem ieņem noslēdzošo, 14.pozīciju.

Šosezon «Credit24 Meistarlīgā» spēlē septiņas Igaunijas, piecas Latvijas un divas Lietuvas komandas, labākajām astoņām vienībām pēc divu apļu sacensībām iekļūstot ceturtdaļfinālā. Nesen līga ieguva ģenerālsponsoru arī Latvijā, līdz ar to sacensības tagad sauc «Credit24 Meistarlīga».

Nozīmīgākais volejbola klubu turnīrs Baltijas valstīs notiek jau 13. sezonu. Iepriekš tam ilgstoši ģenerālsponsors bija «Schenker», kas no sadarbības atteicās pirms diviem gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu