«Limbaži»/MSĢ volejbolisti viesos uzvar setu pret meistarlīgas vicelīderi

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas komanda «Limbaži»/MSĢ trešdien «Credit24 Meistarlīgas» volejbolā spēlē spēja viesos uzvarēt setu pret kopvērtējuma vicelīderi «Saaremaa» no Igaunijas.

Aizvadītajā mačā «Limbaži»/MSĢ cieta neveiksmi ar 1-3 (18:25, 25:23, 17:25, 17:25).

Rezultatīvākais jaunajiem latviešiem ar 15 punktiem bija Atvars Ozoliņš.

Kopvērtējuma augšgalā tagad pa 50 punktiem 19 spēlēs ir «Parnu» komandai, ko vada Latvijas izlases galvenais treneris Avo Kēls, kā arī «Saaremaa». Savukārt trešie ar 43 punktiem 19 mačos ir Jēkabpils «Lūši», kas uzvarējuši jau desmit turnīra spēlēs pēc kārtas.

No pārējām Latvijas vienībām 30 punkti ir septīto vietu ieņemošajai RTU/«Robežsardze», bet par punktu atpaliek «Biolars»/«Jelgava», kas noslēdz astotnieku. Savukārt «Daugavpils Universitāte» (DU) ar 14 punktiem ir 11.vietā, bet «Limbaži»/MSĢ ar astoņiem punktiem ieņem noslēdzošo, 14.pozīciju, no tuvākajiem konkurentiem jau atpaliekot par četriem punktiem.

Šosezon «Credit24 Meistarlīgā» spēlē septiņas Igaunijas, piecas Latvijas un divas Lietuvas komandas, labākajām astoņām vienībām pēc divu apļu sacensībām iekļūstot ceturtdaļfinālā. Šosezon līga ieguva ģenerālsponsoru arī Latvijā, līdz ar to sacensības tagad sauc «Credit24 Meistarlīga».

Nozīmīgākais volejbola klubu turnīrs Baltijas valstīs notiek jau 13.sezonu. Iepriekš tam ilgstoši ģenerālsponsors bija «Schenker», kas no sadarbības atteicās pirms diviem gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu