Jēkabpils «Lūši» viesos apspēlē «Rakvere» vienību

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Baltijas volejbola «Credit24 Meistarlīgas» čempionāta spēlē Jēkabpils «Lūši» sestdien izbraukumā ar 3-1 (25:23, 25:18, 24:26, 30:28) pieveica Igaunijas klubu «Rakvere».

Šis panākums Jēkabpils komandai ļāvis apsteigt Austra Štāla trenēto Igaunijas vienību Tallinas «Selver» un pakāpties uz ceturto vietu, kas ceturtdaļfināla sērijā ļautu tikt pie mājas spēļu priekšrocībām, bet līdz regulārā turnīra beigām atlikusi vēl viena kārta, un abi klubi vēl var samainīties vietām.

Sestdienas uzvarā 19 punktus guva Ēriks Voroņko, kamēr 17 punktus pievienoja Rihards Puķītis.

«Lūši» sacensību pirmajā aplī savā laukumā uzveica «Rakvere» komandu ar rezultātu 3-0 (25:23, 25:22, 25:20).

Meistarlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 66 punktiem 25 spēlēs ir «Saaremaa» komanda, kas par punktu apsteidz Latvijas izlases galvenā trenera Avo Kēla trenēto «Parnu» vienība, ko pārstāv Toms Švans. Savukārt trešā ar 61 punktu ir Tartu «Bigbank».

Uz ceturto vietu ar 55 punktiem 25 spēlēs pakāpušies «Lūši», par diviem punktiem apsteidzot «Selver».

No pārējām Latvijas komandām 37 punkti ir septīto vietu ieņemošajai RTU/«Robežsardze», kas augstāk vairs nevar tikt, bet astotnieku ar 36 punktiem punktiem noslēdz «Biolars»/«Jelgava».

«Daugavpils Universitāte» ar 16 punktiem ir 12.vietā, bet «Limbaži»/MSĢ ar 12 punktiem joprojām ieņem noslēdzošo, 14.pozīciju, no tuvākajiem konkurentiem atpaliekot par diviem punktiem.

Šosezon «Credit24 Meistarlīgā» spēlē septiņas Igaunijas, piecas Latvijas un divas Lietuvas komandas, labākajām astoņām vienībām pēc divu apļu sacensībām iekļūstot ceturtdaļfinālā. Šosezon līga ieguva ģenerālsponsoru arī Latvijā, līdz ar to sacensības tagad sauc «Credit24 Meistarlīga».

Nozīmīgākais volejbola klubu turnīrs Baltijas valstīs notiek jau 13.sezonu. Iepriekš tam ilgstoši ģenerālsponsors bija «Schenker», kas no sadarbības atteicās pirms diviem gadiem.

Pagājušā sezona bija trešā reize, kad Latvijas vienības palieka ārpus četru komandu finālturnīra, sacensībās triumfējot «Rakvere» vienībai ar latvieti Arti Caicu ierindā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu