Pārcelta tiesas sēde par Volejbola federācijas prezidenta vēlēšanu leģitimitāti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Tiesas sēde par Latvijas Volejbola federācijas (LVF) prezidenta vēlēšanu leģitimitāti pārcelta uz 15.maiju, aģentūrai LETA sacīja biedrības «Es par volejbolu!» valdes priekšsēdētājs Kaspars Timermanis.

Sākotnēji tiesas sēdei bija paredzēts notikt trešdien, 18.aprīlī, taču otrdien tā pārcelta uz 15.maiju.

Tiesas sēdē tiks izvērtēta LVF prezidenta vēlēšanu leģitimitāte, jo Ata Sausnīša pārvēlēšanas brīdī pagājušā gada februārī tika konstatēti virkne būtisku pārkāpumu.

Pagājušajā nedēļā arī neveiksmi piedzīvoja sasauktā LVF kopsapulce, kurā organizācijas ģenerālsekretāram Edgaram Zaiženijam bija jāprezentē papildinātā «Volejbola attīstības stratēģija 2018. - 2021. gadam», kā arī federācijas prezidentam Sausnītim jāiepazīstina ar valdes locekļa kandidātu, lūdzot biedrus to atbalstīt.

Tiesa, pasākums izgāzās, jo nebija ieradušies pietiekami daudz organizācijas biedru, lai savāktu kvorumu.

Timermanis atklāja, ka jauna kopsapulce sasaukt 27.aprīlī. Zīmīgi, ka tieši tad gaidāms arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) ārkārtas kongress, kur, visticamāk, tiks ievēlēts jauns organizācijas prezidents.

Biedrība «Es par volejbolu!» jau labu laiku ir opozīcijā LVF pašreizējai vadībai. Tās pārstāvji gan sadarbībā ar federāciju izstrādāja attīstības stratēģiju, tomēr Timermanis atzina, ka izmaiņas tajā beigās veiktas tik daudz, ka viņš to parakstīt vairs nav gatavs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu