Bricis atzīst, ka nokļūdījies ar slēpju izvēli (15)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Labākais Latvijas biatlonists Ilmārs Bicis, kurš otrdien olimpiskajās spēlēs biatlonā iedzīšanas distancē ierindojās 32. vietā, atzīst, ka pirms sacensībām kļūdījies ar slēpju izvēli.

"Grūti saprast kā es jutos. Jau nobraucot pirmo kilometru, šodien bija skaidrs, ka par neko cīnīties nevarēs. Laikam nokļūdījos ar slēpēm. Bet tā nav smērētāja vaina, nokļūdījos pats. Droši vien, vajadzēja ar citu pāri braukt. Tagad nezinu, bet tā domāju," žurnālistiem pēc finiša teica Bricis.

Viņš arī atzina, ka uz distances beigām sliktās slēpju slīdēšanas dēļ bijis noguris un arī tas ietekmējis šaušanu. Jau pirms starta bijis skaidrs, ka, lai saglabātu 14.vietu, būs jāšauj bez kļūdām, sacīja sportists: "Lai paliktu turpat vai kaut nedaudz paceltos, bija jāšauj bez kļūdām."

Jautāts par turpmākajiem startiem, Bricis bija lakonisks: "Šodien nekā, būs nākošā dienā. Nav nekāda iemesla krist panikā. Tur būs jauna diena, jauns mačs, tur viss būs cits."

Viņš arī pastāstīja, ka otrdienas laika apstākļi viņam bijuši labvēlīgi. "Domāju, ka labi, ka nav pārāk ātrs.. Redz, es tā domāju, bet izrādījās ne tā," sacīja Bricis.

Iedzīšanā startēja divi Latvijas sportisti - Ilmārs Bricis un Andrejs Rastorgujevs. Neveiksmīga šaušana no stāvus pozīcijas izlases līderim Bricim neļāva ierindoties augstāk par 32. vietu 12,5 kilometru iedzīšanas distancē. Otrs Latvijas pārstāvis Andrejs Rastorgujevs palika 58. vietā, bet par olimpisko čempionu kļuva Bjerns Ferijs no Zviedrijas.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"


Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu